Om oss

Kundanpassade helhetslösningar med hållbarhet i alla led

Sterner Stenhus Fasad erbjuder kompletta och kundanpassade helhetslösningar för fasadarbeten det vill säga puts- och murningsarbeten inklusive ställningar, balkong-, tak-, plåt-, fönster- och målningsarbeten. Alla våra tjänster utförs med den höga kvaliteten som kännetecknar ett företag med lång historia och erfarenhet där kunniga medarbetare ständigt strävar efter att utvecklas och att förbättra tjänsten och produkten som ska levereras.

Vi lämnar kompletta anbud där våra beställare kan känna sig helt säkra på att slippa obehagliga överraskningar. Det sak vara rätt från början. Inga reservationer. Inget finstilt. Om det behövs kommer vi dock gärna med kompletterande åtgärdsförslag - alltid till kundens fördel.

Sterner Stenhus Fasad arbetar hållbart i samtliga led, för att klimatavtrycket ska bli minimalt.

Våra kunder är huvudsakligen byggföretag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi åtar oss både fasadrenovering och fasadarbeten i nyproduktionsprojekt. Genom åren har vi åtagit oss även mera generella byggprojekt i varierande storlekar.

 

Hållbarhet

Inom vårt företag har vi en verksamhet som kan innehålla arbetsmiljörisker. Självklart ska företaget och de anställda följa lagar, föreskrifter och normer som samhället ställer på verksamheten.

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.